Po zalogowaniu na konto użytkownik może ogłoszenie edytować, usunąć, wyróżnić lub przenieść do pierwszej pozycji na stronie głównej. Ponadto użytkownik może obejrzeć statystyki wyświetleń ogłoszenia.