1. Ogłoszenie publikowane przez użytkownika jest aktywne przez 30 dni.
  2. Po zalogowaniu na konto użytkownik może ogłoszenie edytować, usunąć, wyróżnić lub przenieść do pierwszej pozycji na stronie głównej. Ponadto użytkownik może obejrzeć statystyki wyświetleń ogłoszenia.